Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

Na úvod » Příslušenství » Plynová lanka » Plynové lanko Suzuki » Opravná sada lanek SOS cable kit

Opravná sada lanek SOS cable kit

Číslo výrobku:
A460
EAN:
8594170380021
Naše cena s DPH:
499 Kč
Naše cena bez DPH:
413 Kč
Množství na prodejně:
0
Termín dodání:
není skladem
499 Kč
ks

Popis výrobku

Na trh byly uvedeny unikátní patentované opravné sady prasklého plynového lanka SOS CABLE KIT, které v případě defektu lanka zajistí pokračování v jízdě během necelých patnácti minut. Opravné spojky jsou vyrobeny z masivního antikorového materiálu, spojení lanek přitom odolá maximálnímu tahu lanka va výši 120 kg. Nyní již nemusíte volat odtahovou službu ani demontovat kapotáž, sedlo, palivovou nádrž či jiné komponenty, jako tomu je u dosud nabízených sad. Na provedení opravy Vám přitom nyní postačí pouze běžné motorkářské nářadí v podobě šroubováku, štípacích kleští a imbusového klíče, který je součástí každé sady! Oprava je navíc trvalá, kvalitní provedení z antikora je zárukou dobré funkčnosti i stálého vzhledu.

Opravná sada UNIVERSAL BIKE je koncipována jako univerzální, k čemuž byly uzpůsobeny různé patice, redukční závitové vložky a dostatečně dlouhé lanko s dvojicí niplů. Sada je dodávána v praktické plechové krabičce, kterou snadno schováte do kapsy či úložného prostoru motocyklu.

Videa k produktu 

 
 

Diskuse k produktu 

Vkládání příspěvků

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz